CBD KONOPÍ

Nabízíme výrobky a produkty z CBD konopí.

Více informací můžete nalézt na www.herbalculture.cz

HerbalCulture

Síla rostlin na dosah. Podle české legislativy je možné pěstovat tzv. technické konopí. Jde o odrůdy, ve kterých obsah THC
nepřekračuje 1 %. Takové rostliny lze dále zpracovávat a vyrábět z nich různé produkty, včetně květů CBD konopí.


My v HerbalCulture jsme se rozhodli pro pěstování a zpracovávání původem italské odrůdy Eletta Campana.

RUMY

Máme rádi dobré rumy, takže si určite vyberete z naší bohaté nabídky.

PIVOVARY

Naše nabídka piv na pípě nebo v lahvích.

Pivovar Svijany

Pivovar Svijany byl založen roku 1564. Přes různé těžkosti, změny majitelů, až téměř zavření v 90. letech, se pivovar dožil až do současnosti. V roce 2001 se poprvé uvařilo více než 100 000 hl piva. Pivovar se později stal majitelem nedalekého zámku, který zrekonstruoval a otevřel pro veřejnost. Vaří spostu druhů piv, které dodávají jak v sudech, tak i lahvích a plechovkách.

Svijanský Máz 11°

Svou oblíbenost si tato nepasterovaná jedenáctka získala především díky své pitelnosti, jemné hořkosti a zlatavé barvě. Svijanský Máz je vyrobený z poloraného žateckého červeňáku z našich chmelnic v oblasti Polepských blat, humnového sladu z nezávislých sladoven a samozřejmě tradičním postupem – tedy kvašením v otevřených kádích na spilce a zráním v ležáckých tancích.

Pivovar Chříč

Pivovar Chříč na severním Plzeňsku obnovil svou činnost v roce 2015 a v původních prostorech navázal na tradici zaznamenanou od roku 1567. Srdcem pivovaru je měděná varna s původní technologií přímého dřevního otopu pod měděnou mladinovou pánví. Zde vzniká prvotřídní ležák, který je vlajkovou lodí pivovaru. Kromě toho nabízí pivovar také sezónní speciály a svrchně kvašená piva.
Pivo zde zraje na otevřených spilkách a není znehodnoceno filtrací ani pasterizací. Pivovar zaváží sudové pivo vybraným podnikům v Praze, Plzni a v okolním regionu, k dostání je též v pivovaru i s možností prohlídky.
Podnik funguje jako chráněná dílna – na pozicích pivovarské chasy dává práci více než třiceti lidem s mentálním i fyzickým hendikepem. Na obnově místa se významnou měrou podílelo sdružení Propolis. Pivovar inicioval vznik venkovské malotřídní školy ZŠ Pivoňka a finančně ji podporuje.

Pazdrát 11°

Klasický český spodně kvašený světlý ležák. Jedenáctistupňové kvasnicové pivo výrazné hořkosti a vyvážené chuti. Pivo z vybraných českých chmelů a sladů pro každodenní řeholi v postmoderním světě.

Cidre 5,5 %

Cidre francouzského typu vyrobený z vybraných odrůd českých jablek. Čerstvě vylisovaný mošt fermentuje a poté dokvašuje v ležáckých tancích. Nic víc, nic míň! Nepřidává se cukr, konzervanty, barviva ani aromata. Žádný koncentrát! Uměle nedosycováno. Jablka, jenom jablka, nic než jablka!

Pivovar Nová Paka

Pivovar Nová Paka a.s. je samostatným, nezávislým pivovarem a velikostně se řadí mezi středně velké pivovary. Disponuje vlastní humnovou sladovnou, jež vyrábí slad pouze pro vlastní potřebu. Pivo se tu vyrábí tradičním způsobem spodně kvašených piv, tzv. ležáků s charakteristickou plnou chlebnatou chutí, přiměřenou přírodní nasyceností, zlatavou barvou, bohatou, typicky hutnou pěnou, hořkostí a řízem. Díky nepřetržité tradici výroby piva a citlivým rekonstrukcím, stavebním úpravám v duchu původní architektury, je možné vidět pivovar tak, jak byl v roce 1872 postaven a v rámci exkurze si prohlédnout, jak je pivo vařeno v původních prostorách i dnes. Důkazem jsou mnohá ocenění, která novopacký pivovar již získal.

Hemp Brouczech

Pivovar Nová Paka a.s. vytvořil zcela ojedinělou recepturu. Výsledkem je úplně nové konopné pivo Hemp BrouCzech. Pivo vyniká výraznou chutí i vůni konopí, která se příjemně snoubí s klasickou hořkostí, tak zcela typickou pro novopacká piva. Konopný extrakt vysoké kvality pochází stejně jako u piva Hemp Valley Beer z horských oblastí Švýcarska, do piva Hemp BrouCzech je ale navíc přidávána ingredience, která Tě určitě dostane…

Pivovar Kočovný Kozy

Jsem Kozi — Váš kočovný sládek. K pivu jsem pořádně přičuchl před lety na studiích v Edinburgu, kde již proběhl boom malých pivovarů a nových způsobů vaření piva. Od konzumace jsem postupně přešel k vaření. První pokusy v hrncích na bytě stály za to, ale vše, co se navařilo, se povedlo vychlastat. Za pár let jsem dodělal školu a plán byl jasný. Z Edinburský univerzity jsem šel na učňák do Českých Budějovic obor Pivovarnictví — sladovnictví. Z domácích technologií jsem přešel na ty profesionální. Svá piva si vařím sám a dělám to víc než rád.

Karbón 10°

Inspirováno španělským jménem Juan Cabrón (Chuan Kabrón) — ovšem tahle desítka není žádný San Miguel. Kabrón je poctivě uvařený na 10,80 % EPM (Extrakt Původní Mladiny) a získává si víc a víc obliby svou lehkostí a zároveň plnou postupně doznívající Magnumovou hořkostí.

Další nabídka

Aby jste si mohli vybrat cokoliv chcete dáváme Vám k dispozici i celý náš nápoják.